Нашите ключари са денонощно на разположение за следните квартали:

Абдовица · Банишора · Барите · Белите брези · Бенковски · Бокар · Борово · Ботунец · Бояна · Бункера · Бъкстон · Витоша · Владимир Заимов · Враждебна · Връбница · Гевгелийски · Гео Милев · Горна баня · Горубляне · Гоце Делчев · Дианабад · Димитър Миленков · Драгалевци · Драз махала · Дружба · Дървеница · Западен парк · Захарна фабрика · Зоните · Иван Вазов · Изгрев · Изток · Илинден · Илиянци · Киноцентър · Канала · Княжево · Красна поляна · Красно село · Кремиковци · Крива река · Кръстова вада · Лагера · Лев Толстой · Левски · Лозенец · Люлин · Малашевци · Малинова долина · Манастирски ливади · Младост · Модерно предградие · Мотописта · Мусагеница · Надежда · Обеля · Овча купел · Орландовци · Павлово · Подуяне · Полигона · Разсадника · Редута · Република · Света Троица · Свобода · Сердика · Сеславци · Симеоново · Слатина · Стефан Караджа · Сточна гара · Стрелбище · Студентски град · Сухата река · Суходол · Севлиево · Требич · Триъгълника · Факултета · Филиповци · Фондови жилища · Хаджи Димитър · Хиподрума · Хладилника · Христо Ботев · Цариградски · Център · Челопечене · Чепинско шосе · Южен парк · Яворов

Авариен ключар - автоключар


Предлагани от нас автоключарски услуги:

   - Отключване на автомобили, бусове, камиони
   - Изработка на ключ по ключалка
   - Обучение за дистанционни аларми
   - Изработка на ключове по код
   - Пренареждане на ключалки
   - Ремонт на контактни патрони
   - Смяна на секретност
   - Обучение на имобилайзер (ЧИП)
   - Копиране на автоключ с чип
   - Обучение на оригинални дистанционни

Автоключар – кога може да помогне


Денонощната услуга на автоключаря може да Ви бъде полезна в моменти, в които смятате, че сте с вързани ръце. Всеки от нас е попадал в ситуация, в която сякаш не вижда решение – ключът за автомобила му е останал вътре, а системата се е заключила, изгубил е ключа си или е бил обект на кражба.

От подобни неприятности никой не е застрахован. Ето защо навременната помощ на автоключаря е толкова ценна.

Дистанционно управление за гаражни врати и ролетни щори


Ако разполагате само с едно дистанционно, Вие сигурно имате потребност да се сдобиете с повече на брой устройства.

Независимо дали става дума за управлението на ролетна щора, врата на гараж, алармена система или бариера с автоматик, налага се да направите копие на дистанционното си.

Оставете този ангажимент на нас, ние ще свършим тази услуга професионално – ще клонираме Вашето дистанционно бързо, качествено и успешно.

Изработваме копия на електронни уреди за управление на гаражни врати, ролетни щори, алармени системи и бариери. Може да поръчате дубликат с фиксиран и скачащ код.

Първоначално се изисква консултация на място в наш офис, където се установява честотата на дистанционното чрез измерване със специализирана техника. Проверява се и какъв е кодът му, както и модулацията. Едва след това даваме отговор, дали дубликатът е възможно да бъде изготвен и на каква цена.

Работим върху копирането на дистанционни от 280MHz и 868MHz. Обслужваме широка гама от модели, сред които Erreka, Beninca, Mutancode, Ditec, Dea, Smilo, AERF и други.

Нивото на обслужване и сигурността

Понякога изработката на дубликати, например, не е извънредна задача, но и тя следва да бъде с високо качество. Затова не бива да се подценява от кого ще бъде извършена. За да сме спокойни, когато се изисква отключване на автомобили, трябва прецизно да избираме към коя фирма ще се обърнем за помощ. Притежателите на автоключове трябва да са внимателни и да се вслушват в препоръките на специалистите, за да опазят имуществото си.

Кога се стига до аварийно отключване

Причините за аварийно отключване могат да са различни, но към всеки клиент и казус се подхожда индивидуално. Когато случаят е свързан с изгубени автоключове, представителят ни ще има молба към Вас, да докажете собствеността си на возилото. След това ще бъдат използвани различни инструменти и пособия, според модела на колата и самата ключалка. Ако ключът е забравен вътре, когато автомобилът бъде отворен, Вие ще можете спокойно да потеглите към дома.

Но ако ключът не е наличен и се смята за изгубен, работата продължава. Нуждаете се от нов ключ, за което ще получите съответното съдействие от нашия автоключар. При съмнения за кражба, трябва да се пристъпи и към подмяна на ключалките – смяна на тяхната секретност често е достатъчна (пренареждане), както и изтриване на стария транспондер (чип).

Дали Вашият ключ е с чип или не, какъв е той и останалите детайли може да разберете след консултация с експерт. По външния вид на ключа това не може да бъде установено. Информацията за транспондера би била от значение, когато е нужно клониране и програмиране. При нас процедурата приключва за по-малко от 10 минути, даже и превозното средство да не е налице. Благодарение на наличната техника от реномирани световни производители, ние можем да сме в услуга на всеки от Вас, когато се озове в ситуация, изискваща аварийно отключване.

Какво е чип (транспондер) ?

Транспондерите са специализирани интегрални схеми, неразделна част от системата за сигурност на съвременните автомобили, които са вградени в контактния ключ на колата. Те осъществяват идентификацията на водача посредством комуникация между тях и имобилайзера на автомобила по безжичен начин като разрешават или забраняват запалването на двигателя.

Само по външния вид на ключа не може да се установи наличие на чип (транспондер) в него. За това могат да Ви информират нашите майстори автоключари, както и да получите информация за вида транспондер, наличието на криптиран код в него, цена на клониране или програмиране и изработването на ключа като цяло.

Наличната ни техника е производство на реномирани световни производители. Това ни дава възможността и удобството операциите по клониране и програмиране на чиповете при нас да бъдат извършвани за по-малко от 10 минути и без наличието на превозното средство. Изключение са някои марки и модели автомобили като от значение е и годината на производство.