Нашите ключари са денонощно на разположение за следните квартали

Абдовица · Банишора · Барите · Белите брези · Бенковски · Бокар · Борово · Ботунец · Бояна · Бункера · Бъкстон · Витоша · Владимир Заимов · Враждебна · Връбница · Гевгелийски · Гео Милев · Горна баня · Горубляне · Гоце Делчев · Дианабад · Димитър Миленков · Драгалевци · Драз махала · Дружба · Дървеница · Западен парк · Захарна фабрика · Зоните · Иван Вазов · Изгрев · Изток · Илинден · Илиянци · Киноцентър · Канала · Княжево · Красна поляна · Красно село · Кремиковци · Крива река · Кръстова вада · Лагера · Лев Толстой · Левски · Лозенец · Люлин · Малашевци · Малинова долина · Манастирски ливади · Младост · Модерно предградие · Мотописта · Мусагеница · Надежда · Обеля · Овча купел · Орландовци · Павлово · Подуяне · Полигона · Разсадника · Редута · Република · Света Троица · Свобода · Сердика · Сеславци · Симеоново · Слатина · Стефан Караджа · Сточна гара · Стрелбище · Студентски град · Сухата река · Суходол · Севлиево · Требич · Триъгълника · Факултета · Филиповци · Фондови жилища · Хаджи Димитър · Хиподрума · Хладилника · Христо Ботев · Цариградски · Център · Челопечене · Чепинско шосе · Южен парк · Яворов

Битови ключарски услуги

За да бъдем коректни в ценообразуването на посочените услуги, е необходимо да сме запознати с вида на заключващата система и детайли по възникналата авария.

Аварийни ключарски услуги:

 Отключване на всякакъв вид заключващи системи при авария, забравен или изгубен ключ

 
Смяна,монтаж и ремонт на заключващи системи Смяна на секретни патрони - нисък, среден или висок клас Смяна на брави - секретни секретни и касови (основни и допълнителни брави)

 Преработка от касова към секретна брава (основна или допълнителна брава)

 
Прекодиране на касова брава - основна или допълнителна

 
Пренареждане на секретни партони Изграждане на мастер система

 Ремонт на повредени брави или патрони

 Изработка на ключ по патрон или брава Монтаж на - шпионки, резета, мебелни ключалки, автомати и др.

Битов ключар – Вашият доверен помощник

Никак не е пресилено да се каже, че битовият ключар е като личният лекар. Той трябва да е на разположение 24 часа в денонощието, да познава отлично системата Ви за заключване, да знае как да Ви осигури достъп, когато Вие не можете, да Ви бъде от помощ във всяка една възникнала ситуация. И несъмнено трябва да му имате доверие!
Ето защо изборът на битов ключар трябва да е прецизен, а партньорството да е дългосрочно. Клиентите винаги остават удовлетворени, ако заложат на професионализъм и високо ниво на обслужване.

Кога търсим услугите на битовия ключар

Най-неприятните моменти са, когато се окаже, че не можем да си влезем у дома. Причините биха могли да са различни: изгубени ключове, хлопната врата, счупен ключ, блокирала брава и т.н. Всички те са крайно нежелани, но въпреки това се случват и са част от ежедневието на нашия битов ключар, който е на линия да се отзове аварийно. Бързата реакция, уменията и сръчността на специалиста разрешават адекватно изброените проблеми, които могат да объркат целия ни ден и плановете ни.

Към битови ключар може да се обърнете и когато сте изгубили ключовете си от скъпо струваща брава. Тогава можем да сменим шифъра й (т.нар. прекодиране), при което Вие получавате нова секретност на бравата и комплект ключове. Цялата себестойност е по-ниска от тази на бравата, ако се налагаше да я купувате отново. Извършваме още ремонт на брави и различни видове заключващи устройства, подмяна на секретни механизми и износени части.

Добрият битов ключар може да бъде Ваш съветник при всякакви обстоятелства. Ако наскоро сте станал собственик на имот и се колебаете как да го защитите, потърсете ни, за да обсъдим вариантите за гарантиране на сигурността му.

Разполагаме със собствен профил патрон FAB 200RS – висока секретност от ново поколение

FAB 200RS е заключваща система, която се характеризира с висока секретност, благодарение на нова технология, създадена от лидера на световния пазар ASSA ABLOY. При производството му в завода с над един век история са спазени традициите на чешките майстори от миналото.

Технически предимства

Различни комбинации осигуряват висока степен на защита. FAB 200RS притежава 5 щифта, които могат да варират на 9 дълбочини. За сравнение, стандартният ямков патрон е с 6 щифта, но комбинациите са на максимум 3 дълбочини, в зависимост от дебелината на ключа.
Продуктът има сертификат за четвърто ниво клас на сигурност (от общо шест нива по EN 1303:2005), които се дължат на комплекс от технологични решения, гарантиращи висока защита срещу взлом.
- Анти-бъмпинг щифтове – пречат да се отвори патрона чрез метода „бъмпинг“.
- Анти-дрилинг щифтове – пробиването на патрона не е възможно.
- Анти-пикинг профил на ключа – така нареченият антишперц, налучкването на кода на патрона не е възможно да се случи и със специализирани инструменти.
- Анти-пикинг щифтове – допълнителен антишперц.
- Специален Break secure срез – минаващ през тялото на патрона, за да предотврати опитите за счупване, ако по някакъв начин защитата е преодоляна.
- Стоманени анти-пулинг щифтове, които не позволяват да се изтръгне ротора на патрона.

Техническа и легална защита

FAB 200RS се основава на механизъм, изобретен по революционни технически параметри. Патронът има стопер в предния край на ключа, на което дължи и различния си изглед на заготовката. Няма друга система, чийто ключ да застава в такова положение, че да отвори патрона, само когато даден елемент в тялото му (ринг стопер) направи контакт със стоп улей в предната част на ключа.

Иновацията е патентована с валидност до 2032 г. Клонирането на ключове се контролира строго. На главата на ключа е посочено оторизирано лице, което има право да произвежда копия на ключовете за тези патрони. Право да поръчва такива има само притежателят на кодова карта, която се връчва при покупката на патрона.

Ограничението за изработка на допълнителни ключове има своите ползи. То Ви дава спокойствие и убеденост, че който и да успее да стигне до ключовете Ви, той няма начин да се сдобие с незаконни копия. Препоръчително е да персонализирате кодовата си карта, попълвайки имената си на гърба й. Само така никой, освен Вас, няма да има възможност да си изработи дубликати на ключовете Ви.
FAB 200RS е уникална заключваща система, която предлага високо ниво на сигурност срещу конкурентна финансова инвестиция.

Защо да се доверите на нас

Ние сме в бранша вече 20 години. Фирмата ни разполага с инструменти за отключване от последно поколение, произведени от водещи и реномирани марки. Благодарение на тях, а и въз основа на качествата на екипа ни, услугите ни са експертни, а цените са напълно достъпни.

Колко ще ми струва услугата

Важно е да знаете, че за да бъдем коректни в ценообразуването на посочените услуги, трябва да се запознаем с вида на заключващата система и детайлите по възникналата авария. Цената може да бъде уточнена, след като направите консултация с наш представител.

*За Цена на всякакъв вид услуга е нужна консултация с наш специалист ☎ 0898 559 551.